eindelijk is het door gedrongen
blauwe ogen ,donker haar
ik ben verliefd op die ene jongen
hij is zo lief,zo teder
hij knielde voorzichtig
voor me neder
hij zei"ik hou van jou,hou jij van mij?"
ik zweeg en kuste hem zacht
ik had hem volledig in mijn macht
wij zijn er sinds dien,altijd voor elkaar
en op de dag waar ik naar smacht
gaan we samen voor het altaar staan
zeggen we:
liefste ik blijf je eeuwig trouw
want echt "ik hou van jou!."