is het bewondering of verliefdheid
vind hij mij echt een leuke meid
zijn jouw woorden van houden van
iets wat niet in deze wereld bestaan kan
ik vind je lief, ik vind je aardig
jij geeft mij een stralende mooie dag
ik vind je bijzonder, jij bent mijn hemelse wonder
je bezorgt mij dagelijks een enorme glimlach
wat de toekomst brengt is niet belangrijk
want jij bent nu hier op dit moment
geluk is een goddelijk geschenk
en het kost mij geen ene rooie cent