ik mis de grote liefde uit mijn leven
om hem terug te zien zou ik alles geven
mijn hart is in duizend stukjes gebroken
t'was net of er een mes werd ingestoken
toen ik besefte dat het uit was tussen ons
je gaf me zomaar de bons
oké,niet zomaar,er was wel iets mis
niet alleen de lange afstand
heeft onze liefde kapot gebrand
maar ook dat ander geval
met die stomme moeial
ik weet dat jij nog steeds bij mij wil zijn
en daarom juist doet het zo'n pijn
waarom moest het tussen ons mis gaan?
waarom konden we niet als koppel blijven bestaan
na drie maanden ben ik nog steeds niet
over onze breuk heen
misschien is zo iets nooit leuk
maar ik zal nooit nog zo iemand
als jij vinden
nooit zou ik me nog zo hevig
aan een jongen kunnen binden.