De deur schuift open
als een Paradijspoort.
Het einde van de weg
is in zicht.
Voor sommige betekent
dit het Paradijs.
Enkele graven zijn overgroeid
met klaprozen of dwergmispel.
Er liggen ook graven
onder een grasveld.
Veel graven dragen een
gedenksteen en/of
grijze grafzerk,
meestal met tekst.
Hier rusten geliefden!