Ben de weg weer even kwijt
Neem een TomTom zei mijn geest
Lachend bedoeld naar mij als meid
Ik vind het toch in mij, dat beest
Veel te zwak om toe te geven
Niemand vragen om een hand
Uitsteken naar mij, blijf beven
'Uitgestorven ras' morgen in de krant