Dit gedicht heb ik geschreven toen ik net verkering had (3 maanden geleden) dit is een van mijn eerste gedichten.
Liefde is een super fijn gevoel
liefde is iemand helpen voor een goed doel.
liefde is iemand steunen als het kan
liefde is iets tussen de vrouw en de man.
liefde is een dikke knuffel geven
liefde is niet de hele tijd aan elkaar blijven kleven.
liefde is iemand altijd trouw blijven
liefde is voelen aan elkaars lijven.
liefde heeft ieder mens nodig
liefde is dus totaal niet overbodig.
liefde is al het goeds wat maar kan
liefde is: Ik hou van je, man!