Als je bij mij bent geef je mij een gevoel,
Want je doet over alles zo koel.
Als je bij mij bent gaat het mij goed,
Jij geeft mij heel veel moed.
Als je bij mij bent gaat mijn hart tekeer,
Ik wil dan ook steeds meer.
Als je bij mij bent voel ik mij vertrouwd,
Je hebt mijn gevoel opgebouwd.
Als je bij mij bent zijn we bij elkaar,
En daar voor ben ik je zo dankbaar.