Altijd probeer ik mezelf te zijn
mezelf te vertrouwen
mezelf er doorheen te slaan
zolang ik mezelf blijf, zal dat gaan
zal ik blijven bestaan
geniet van de momenten
waar ik van kan genieten
soms wel tot maanden daarna
mensen die me niet moeten
zijn me niet waard
goed zo lieve Ik
blijf positief denken