Sorry.
Sorry dat ik je heb verlaten,
Dat ik je in de steek heb gelaten,
Sorry dat het niet meer ging,
Sorry dat ik je verving.
Sorry dat jij de persoon niet bent,
Die mij door en door kent.
Sorry dat ik niks kan doen,
Ik volg mijn hart,
Daar zal ik het mee moeten doen.
Sorry dat er nu niemand meer is,
Maar je kan beter krijgen,
Als ik me niet vergis.
Sorry dat ik weg ben gegaan,
Maar als ik was blijven staan,
Was alles nog erger gegaan.
Sorry voor mijn twijfelingen,
Mijn vergissingen, het dringen,
Sorry voor al die dingen.
Nu zal ik je maar gewoon laten,
Hopend dat je me niet gaat haten,
Sorry voor het moeten,
Doe jezelf de groeten.
Zeg dat ik heel veel van je hou,
Maar nooit met je zijn kunnen zou.