Ineens was je verdwenen,
je liep zomaar weg zonder te knokken.
Ik heb niet eens afscheid kunnen nemen,
toen keuzes te moeilijk werden was jij vertrokken.
Geen laatste zoen, geen laatste knuffel.
Maar jou laatste woorden zeiden mij genoeg.
Ik bleef achter, eenzaam en alleen.
Jezus jongen!!! waar moest ik heen??
Jij was mijn plekje,
het plekje waar ik me vertrouwd voelde,
maar ineens was ik weer helemaal alleen.
Ik mistte je vreselijk,
meer dan jij ooit kon bedenken.
Het idee dat je niet meer van mij was,
maakte me eenzaam en alleen.
Terwijl ik me nu een leven met jou niet meer kan indenken!!