Alles Kapot
Ik heb me compleet volgezopen
Dat heb ik gedaan omdat je bent weggelopen
Via een smsje maakte je me duidelijk
dat je niet meer verder met mij wou vanwege m'n uiterlijk
Dat ze weg is heeft me echt weten te raken
Nu kan ik na een lange dag werken m'n eigen eten klaarmaken
En ik kan ook niet meer over de wc bril heen plassen
Want nu ze weg is moet ik alles zelf schoonwassen
'HEEY! Haal eens een biertje!' Is er niet meer bij
Wat is dit in God's naam voor maatschappij
Ook kan ik op niemand meer schelden
Zo ik ben degene die nu alles moet ontgelden
Als ze bij me was gebleven dan was er niks met mij aan de hand
Maar ze is zelfzuchtig en kiest voor haar egoistische kant
Ik kan haar niet meer bellen en heb een straatverbod
Zij heeft het gedaan, ze maakt alles kapot