Hoe stil kan de stilte zijn?
als je leeft in een wereldje van pijn.
Hoe stil zal het geluk zijn?
nu ik leef in een wereld zonder pijn.
Ik denk heel erg stil,
ik weet niet waarom.
Maar ik leef nu zoals ik dat wil.
Ik ben gelukkig met mijn leven,
met alles en iedereen,
met de jongen die ik al mijn liefde mag geven,
en met de mensen om me heen.
Hoe gelukkig je ook bent,
geluk straal je uit.
En iedereen die jou kent,
ziet dan direct hoe gelukkig jij bent.