liefde is
vliegen op de vleugels van de vrijheid
en zweven op de wind van je ziel
je hart walsend in de wolken
als je hem ziet
de toegang tot die gevoelens,
de deur van oprechte liefde...
die kan enkel geopend worden
met de juiste sleutel...
ALS JE DEZE VIND !?