mis je lach
mis je blauwe ogen
die ik graag mag.
mis je stem
die ik zo vrolijk herken.
jij bent 1 grote belevenis
mis je lach
jij gaf me kracht met je lach
wil je vragen om vergevenis
missen doe ik jouw
mijn lieve vriend kom je gauw???
mis je met heel mijn hart