Een strijd van wereldklasse
Niemand heeft ooit nog gewonnen
Die 'kleine' moet altijd blijven passen
De tweede helft net begonnen
Eén vrouw sterk
Verdedigd als een beest haar doel
Wil niet door het leven als 'bolwerk'
Geloofd niet meer in haar gevoel
Zich een weg banend in bloedplassen
Polsen bijna genezen, herwonnen?
vanaf de toekomst horend bij de 'hoofdklasse'
Helaas lijken vrienden opnieuw spionnen
Begint te lijken op een duivelswerk
Wegkruipend van die biechtstoel
na al die tijd staat bekend als 'handelsmerk'
Richt Ano nooit meer een haar gevoel
*pro-ana*