Ik weet het niet meer
wat doe ik hier
Flashback terug naar het verleden
naar de tijden die wil maar niet kan vergeten
de tijden waren doods
ik wil ze kwijt uit me leven,
ik heb nu vriendinnen die me nog dat beetje geluk kunnen geven
zwakke momenten zijn er vaak
Vooral door haters & praters dat me diep raakt
ik weet geen weg meer te kiezen .
Wachtend dat geluk me overspoeld.
Ik wil weten hoe het voelt
om niet meer te strijden tegen pijn
en dag na dag ECHT blij te kunnen zijn
xx