Wat heb ik toch gedaan,
dat jullie me dit aandoen?
waarom mag ik nu niet meer naar duiken gaan?
waarom moeten jullie mij zoveel pijn doen?
alleen maar omdat ik niet luisterde,
omdat ik niet doe wat jullie willen
jullie beslissing doet mijn leven verduisteren
ik heb zin om het uit te gillen
ik hou zoveel van duiken
maar jullie maken er robuust een einde aan!
mijn opleiding, nog maar net begonnen
over mijn wang rolt een zoute traan
m’n moeder zei: we kijken volgend jaar wel weer.
proberen het dan misschien nog een keer
maar denk je nou echt dat ik me hier overheen kan zetten,
dat ik dit kan vergeten!?
duiken is mijn droom, en die is nu verwoest,
door twee stomme mensen die ouders heten...