Vrienden, ik heb ze heel erg veel.
ze zijn zo aardig voor mij
maar tussen 2 vriendinnen ging het niet zo goed.
ze stonden allebei aan mijn zij.
Maar ze katten elkaar de hele tijd af
en dat was echt niet fijn
want ik zat ertussen
en ik voelde me klein.
Ik kon er niets aan doen
alleen maar vragen; hou nou eens op
maar dat werkte niet echt goed
ik dacht: ik wil jullie niet kwijt, dus STOP!
Dat was maar een gedachte,
maar gelukkig is het wel gebeurt.
het is nu weer beter
ik ben er doorheen gesleurd.
Maar nog steeds al dat geroddel over elkaar
ik bedoel, zeg het recht in haar gezicht!
maar nee, dat doen ze niet
want tsja, dat is niet verplicht.
Ze durven het niet.
bang om een klap te krijgen.
ik voel me hulpeloos.
en ik dacht echt: ik ga jullie aan een draad rijgen
Maar dat kon ik natuurlijk niet maken.
maar het was zo erg uitgelopen
we waren alle drie aan het huilen
een angstig gevoel had me bekropen.
Ik heb het met ze uitgepraat
en gevraagd: wat is er goed
en wat gaat er nou allemaal fout
daardoor kregen ze weer goede moed.
Ze hebben verteld wat hun dwars zat
en ook wat er goed was.
toen is het allemaal goed gekomen
en is iedereen weer wat meer in zijn sas!