Na alles wat ik wist,
over verdriet en pijn.
******
Liet jij mij pas zien,
hoe mooi het leven kan zijn.
******
Het gevoel,
dat alles goed zou komen.
******
Over dat gevoel,
heb ik zo lang lopen dromen.
******
Ik leef nu anders,
met veel meer gevoel.
******
Ik kan het eigelijk niet uitleggen,
alleen jij weet wat ik bedoel,
******
Ik zal je nooit vergeten,
tot aan mijn dood.
******
Want jij bent degene,
die mijn zIel heeft ontbloot.
Thank you Laurens 25 februari 20002