Beschuldigde aantijgingen gaan over en weer..
De valse en messcherpe opmerkingen doen me zeer..
Terwijl wij alleen van geen kwaad bewust..
Is dit het geen op leugens berust..
Als men niet wil luisteren naar ons betoog..
Is het zij niet de enige die loog..
Is het dan normaal dat één kind van amper dertien..
Aan een kruisverhoor word onderworpen, ik moet het nog zien..
Al bestaat het geheel uit velen stenen, de onderste komt boven..
Het geen wij de andere partij doen beloven..
Mijn bloeddruk is hierdoor toren hoog..
Geen idee waarom de andere tot deze actie bewoog..