Ik hou zoveel van jou,
Veel meer dan ik ooit van iemand heb durven doen.
Ik verdrink in je ogen en geniet van je zoen.
Jij houdt echt van mij,
Je geniet van elke aanraking en elke seconde,
het samen zijn, alles vind je bijzonder,
Samen zijn,
genieten van elkaar en van de zon,
wijntjes drinken en eten op het balkon.
De wereld ontdekken en ervaringen delen,
En eindeloos in mijn gedachte met je spelen.
~Lieve jij, ik hou zoveel van jou
En zolang jij in mijn hart zit, is er geen plaats voor een ander.~
Oktober 2007