De wind keert terug
in de verleden tijd die zij
zo verafschuwde als de vlek
op haar nieuwe laarzen
het is weer vloed in haar gedachten
na nachtenlang biddend wachten
spoelt ze mee met het tij
kabbelend tussen sterren en maan
uitgedroogd en ondervoed
land ze op het strand waar ik
mijn vlieger op laat - met haar naam erop -
de wind keer terug