Je vind het moeilijk je gevoelens
Naar mij toe te verwoorden.
Dat is omdat het zo dichtbij je staat.
Ik vraag je of jij snapt waarom
Ik wil weten wat er met je is.
Je zegt dat je het niet altijd snapt
Omdat je denkt dat ik er niks mee opschiet.
Maar ik leg je uit dat ik er wel wat mee opschiet.
Ik weet wat er in je omgaat
Ik weet waarom jij is een dag
Niet lekker in je vel zit.
Dat is wat ik belangrijk vind in een relatie.
Maar jij zegt dat je niet weet of je dat wel wilt.
Ik reageer niet.
Daarna vertel je dat je bang bent mij pijn te doen
En mij kwijt te raken als je het verteld.
En dat je jezelf in bescherming wilt nemen.
Maar meisje toch vertrouw je mij dan niet?
Ik bescherm jou ook lieverd.
Ik bescherm jou tegen al het kwaad van buitenaf.
Lieverd je kan mij alles vertellen.