Ik ben het nu zat ik laat je los
Jouw stem over de telefoon gaat dwars door me heen
Vroeger droomde ik van ons samen
Maar samen dromen gaat nu eenmaal niet alleen
Had ik die vier woorden maar nooit gezegd
Er is iets dat je echt moet weten
Ik loog echt nooit tegen je alles was oprecht
Laat me nu gaan voordat ik gek word
Eerlijk gezegd geloof ik niks wat jij had gezegd
Die vier woorden klinken nu niet meer echt
Probeer me niet tegen te houden
Verbrandde schepen herrijzen niet uit hun as
Ik hoop dat je wel weet wat je doet
Het is te laat voor spijt je gelooft me nu pas
Maar dat is te laat je hebt het zelf verziekt
Een moment van helderheid
En ik zie wat je met me doet
Voor mij hoeft het niet meer
Blijf maar weg als het zo moet
En toch moet je weten
Eens hield ik van je