Door een doofhof met hindernissen.
Dwalend door het duistere doofhof
opzoek naar die een vriend,
verweg van hier.
opzoek naar een uitweg
een uitweg die me naar hem lijd.
die vriend die me begrijpt,
ook al is hij verweg van hier.
die vriend,waaraan ik denk als ik mezelf verlies.
die vriend,die ben jij
Wand jij bent uniek voor mij.
dus ik bewonder je op een afstand.
- - - - - - - - - - - -
Dees gedicht is voor Niek, M'n beste maatje.
ik heb em leren kennen via internet
en hij begrijpt me, hij kent me,
hij voelt alles aan..
Maar hij wond in Holland en ik in Belgiƫ..
ik mis hem enorm
en k wil em zo graag
es echt ontmoeten,
un echte vriendschaps kunffel geven.
Daarom dit gedicht voor hem.
Heb je graag m'n niek ! Xx.