en de engelen kwamen haar halen…
maar ze kon nog niet weg
wacht even wacht even
en de engelen wachtten op haar
zon, die het enige lichtpunt was
bij mijn zoektocht naar de roos,
de engelen waarvoor je me waarschuwde
zijn dan toch gekomen
en ze kuste haar zon vaarwel en vertrok
maan, die me altijd bijstond in donkere dagen
ik geef je mijn vergeet-me nietje
je gaat ze wel vinden de liefste
waarnaar je op zoek bent
en ze kuste haar maan vaarwel en vertrok
en de engelen kwamen haar halen …
maar ze kon nog niet weg
wacht even wacht even
en de engelen wachtten op haar
dag lieve droom, moge je altijd
even puur en zuiver zijn als je nu
altijd al was voor mij, dank je
en ze kuste hem vaarwel en vertrok
en de engelen kwamen haar halen …