Als ik je dragen kon,
over je angsten en pijn
dan droeg ik je.
Als ik een woord kon spreken,
als antwoord op je vragen
over geliuk en lief hebben
over leven en dood
dan sprak ik met je.
Als ik beter kon maken,
wat er om gaat in je hart
aan b.v zielepijn
dan genas ik je.
Maar ik ben net als jij,
daarin ook nie zo sterk
ik heb geen antwoord
op de levens vragen.
Ik ben alleen een vriendin,
die met je mee wil lopen
naast je wil staan
Ik kan alleen zeggen
hier is mijn hand!
xx Floortje xx