ik hou van je...
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
wat doe je nou?
je doet me pijn
ik zeg:"ik hou van je"
jij zegt:"ik wil niet bij je zijn"
je zegt het niet met woorden
maar ik zie het in je ogen
je hebt nooit van me gehouden
alles is gelogen
ik doe alles om je te laten zien
dat ik van je hou
maar je hoort me niet
je laat me staan,buiten in de kou
als je me ziet
lijkt t of je weg wil
ga dan,g*dverdomme!
maar doe het wel stil..
doe het dan gewoon
zeg t in mn gezicht,hard en luid
kijk me in mn ogen
en zeg:"het is uit"
maak jij het dan maar uit
ik doe het niet meer
maar steeds als ik je stem hoor,
mis ik je weer..
ik hou van je
voor altijd
maar als je dit gelezen hebt,
ben ik je kwijt..
**********************************************
dit gedicht is voor ewout vd W,
ewout,ik hou van je.