Je brengt men hoofd op hol, lieve schat
je grazieuze houding,
je manier van doen en denken.
De juiste manier om je te vertellen
wat ik voor je voel
kan ik echter niet vinden.
Verlegenheid en angst
houden me tegen mijn ware gevoelens
voor jou te onthullen.