Lieve Matthew,
Ik weet niet wat ik moet denken,
ik weet niet wat ik moet doen !
Ik kan nachten lang huilen,
achter de ruggen van mijn vrienden verschuilen !
Maar er is niks dat jou zal tegenhouden,
tegenhouden van waar je naartoe gaat !
Matthew,ik hoop dat je nooit zal vergeten,
hoeveel ik van je hou,
hoeveel ik om je geef !
Ik hoop dat je voorzichtig doet,
ik wil je niet kwijt !
Ik zal voor je bidden,smeken,hopen,
dat er niks met jou zal gebeuren !
Ik wil geen afscheid van je nemen,
dat doet me zoveel pijn !
Jij bent mijn grote liefde,
dat zal je altijd zijn !
Je zit diep in me hart,heel erg diep,
ik zal je nooit vergeten,nooit niet !
Doe alsjeblieft voorzichtig,
mijn leven is al helemaal verziekt !
Dit kan ik er echt niet meer bij hebben,
dus waag je leven niet !
Ik hou van je lieverd,
vergeet dat niet !
Alle succes die je nodig hebt in het leger mijn spookie,
ik ben echt bang om je kwijt te raken,alsjeblieft doe geen stomme dingen,en ik hoop echt dat ik je elke weekend zie!
Kusjes,knuffels en veel liefs Stefanie