Het Recht Op Een Plaats...
****
Iedereen heeft recht op een plaatsje
Op deze malle bol van Moeder Aarde
Heeft voor God en mens veel waarde
Geef iedereen een kans op leven
Begin eerst om jezelf te geven
****
Denk nu eens niet blank of zwart
Maar denk aan de kleur van je bloed en hart
Zijn die niet hetzelfde van kleur
Dat is nu wat ik zo betreur
Genoeg…vergiet niet meer bloed
Men weet echt niet wat men doet
****
Het geeft toch niet welke huid kleur je bezit
Is er in het verleden al niet genoeg gevit
Laat een kind een kind zijn
Blank of zwart ze zijn nog klein
Mens…ga niet langer zitten vechten
Ook een ander mensenras heeft zijn rechten
****
En als iedereen hier nu eens even bij stil gaat staan
Kunnen jij en ik samen die mooie Moeder Aarde aan ….
*****