Het is moeilijk verder te gaan
Zonder papa, die altijd voor je klaar heeft gestaan
Maar, mama, wij zijn nog wel hier
Maak met ons dan eens plezier
Kom gaan we samen lekker op pad
Even lekker winkelen in de stad
Kom, hou nou toch op met huilen
We gaan je tranen voor een lach inruilen
Mama, kom laten we gaan
Wij zullen nu voor je klaarstaan