Denk niet
dat ik niet zie
dat er iets aan
het gebeuren is.
Zeg niet, wat je
zeggen wilt.
Kijk achter je
voordat je
beslissen zal.
Liefje, luister
naar het fluisterende
maar o zo sterke geluid
voortgebracht door
het zingen van de wind.
Zeg niet, wat je
van plan was.
Kijk om je heen
en weet het zeker
voordat je mij vertelt
dat de zon in slaap
gevallen is...
17 okt 07