Met jou -
ik geef me
over. Ik voel
de klanken
oh zo zuiver.
En ik weet
dat jij het
ook voelt.
Ik hou je vast
in duizenden dromen
ik geef me over
nu is het moment.
Met jou kan ik
overleven, jij bent
de reden, de waarheid.
En ik weet
jij voelt het ook.
Samen kunnen wij
het maken en houden.
Ik hou je vast
en laat je niet meer gaan.
Ik geef me over
laat me toe
en voel het nu.
17 okt 07