Oh en stil
mijn gedachten
fluister in mijn oor
zodat ik niet meer
hoef te praten.
Breng me
naar de armen
waarin in schuilen
kan en mag.
Raak me aan
en herrinner je
er was niemand
dan jij.
Ik ben degene
die bleef staan
en je weet dat ik
stil blijf staan
nu en morgen
vandaag en
tot de dagen
op zijn.
Zie je dan niet
dat ik je alles
geven kan. Laat
me zijn - degene
die jou veel meer
lief heeft.
En ik wacht
in mijn diepste
ziel.
17 okt 07