Waarom zou ik wachten?
zit ik wel in jouw gedachten?
geen enkel teken meer
dat maakt mij heel teer
ik heb me breekbaar opgesteld
alles in vertrouwen verteld
mezelf totaal gegeven
hart, ziel en mijn leven
is dit het wel waard?
het spelen van open kaart
jij kan me maken en breken
en dat duurt nu al een paar weken
hoe lang gaat het nog duren
dat ik mijn gevoel door jou laat sturen
was ik maar verzekerd van een goed end
dan was ik al vooruit gerend
en ik had daar al op je gewacht
dat had mijn pijn verzacht
maar ik ga echt wel door
hopend dat ik uiteindelijk bij jou hoor
ik lijk wel verslaafd aan het dichten
weer een van mijn gezichten
ik leer mezelf kennen
en dat is ook even wennen
want soms kan je dingen verdringen
die al lang niet goed meer gingen
nu komt alles boven water
en de gevolgen komen later
ben ik wel sterk genoeg?
dat is eigenlijk wat ik me afvroeg...