ik blijf aan je denken dat zijn de mooiste nachten in mijn leven,
ik wou voor altijd bij je blijven aan je blijven kleven,
laat me nooit meer los ik vraag je alsjeblieft
ik wil je niet veel vragen maar heb je me lief
ik blijf je het vragen tot je antwoord ja of nee
geef me antwoord anders verdrink ik in zee
ik moet nog leren zwemmen pak jij mij hand
om me stevig vast te houden aan de kant
om me vast te houden en zeggen dat je van me houdt
om me te vertellen dat je ooit met me trouwt
de mooiste nachten van mijn leven
kan alleen jij mij geven