Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
De laatste mohikaan
De laatste Mohikaan
(Geschreven: oktober 2007)
Verandering in de seizoenen
Sterren draaien in een andere baan
De wereld draait maar door en door
Terwijl ik hier maar stil blijf staan
Goed in het zien van feiten
Feiten zo hard als steen
Een van de laatste van zijn soort
In een wereld, zo crue en gemeen
Wetende hoe het allemaal moet
Maar niet meer passend in deze tijd
Een leven vol teleurstelling en pijn
Met kennis meegekregen van de Hogere
Maar tot aan de rand van het graf zijn laatste strijd
Leven hier beneden met heimwee naar boven
Verdriet door de knagende eenzaamheid
Geschreven uit en terende ziel
Schrijvende over deze tijd
Geschreven uit het inkt van een hartsverscheurende traan
Maakt mij de laatste van mijn soort
De laatste Mohikaan
*
*
*
*
Reacties op dit gedicht
Manjula vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Manjula
Gecontroleerd door:
Anastacia
Gepubliceerd op:
18 oktober 2007
Thema's:
[Leven]
[Eenzaamheid]