zo in de war...
dat je niets meer weet
en alles vergeet
so vreselijk boos..
dat niets je meer wat doet
selfs de dood klinkt goed
zo veel verdriet
dat er geen tranen meer zijn
is er eigenlijk wel iets fijn?
zo vreselijk moe
dat je ut niet meer weet
en dat je soms selfs het belangrijkste vergeet..