Wie ben ik om je te zeggen hoe je moet leven
sinds wanneer ben ik zelf door regels gedreven?
Wie ben ik om jou de les te lezen
ik heb mezelf nog steeds niet voldoende bewezen
Wie ben ik om jou verdriet weg te nemen
om je te bezitten,.. om jou te claimen
Wie ben ik om je te zeggen dat je harder moet zijn
terwijl ik zelf verdrink in mijn eigen pijn
Wie ben ik om jou te ontnemen wat voor jou zo belangrijk is
want als jij denkt dat ik het zo goed weet dan heb je het mis
Wie ben ik om jou te laten genieten
terwijl er constant tranen in mijn ogen schieten
Wie ben ik om je te zeggen dat verdriet wel over gaat
en dat je je door al je ellende uiteindelijk wel heen slaat
Wie ben ik om jou over wereldse dingen voor te liegen
ze zullen jou en mij nog zo vaak bedriegen
Wie ben ik om je een veilig plekje te geven
jij moet het toch zelf doen, want het is jou leven
Wie Ben Ik.....