Ik kus je adem,word wakker
uit een droom
waar de liefde heelt
en nare momenten steelt.
Zon en wind spelen met licht en lucht
als een junimorgen roept
en alledag de hypnose verovert
op een verlaten Ijsselstrand.
Je opent je bruine ogen
die oprecht verlangen
en in de eenwording met elkaar
beleven wij kostbare momenten binnen een eeuwigheid
De eerste keer die de vergetelheid mijdt...