jouw liefdevolle woorden
met een zoet geurende vlam
kon ik maar naar je luisteren,
mijn hele leven lang
helder klinken voetstappen
in een eeuwenoude gang
vertel mij jouw geheimen
wees voor mij niet bang
vertrouw mij alles toe
weet dat ik je bewonder
je bent voor mij echt heel bijzonder
en als God het zo wil stellen
zal ik je morgen
mijn zoete dromen vertellen