Je doet of je alles bent,
Maar ik heb je gekend.
En jij weet dat ook,
Ons liefde gaat op in rook.
Eigenlijk ben je heel zielig,
maar toch ben ik ontzettend verdrietig.
Je kon het me niet eens normaal zeggen,
Of een beetje uitleggen.
Nu zit ik hier,
en zet mijn gevoelens op papier.
Ik kan wat jij niet kunt met woorden,
Dat was waar wij ons aan stoorden.
Als je maar weet,
dat ik je niet vergeet.
Net als hoeveel pijn jij mij hebt gedaan.
En dus laat ik me maar gaan.
Want eenmaal weg bij mij,
is voor altijd.
your angel