De snijdende wind
Die over mijn wangen blies
En mij deed huilen
Zonder vreugde of verdriet
Maar waarvan ik nooit zou willen schuilen
Want het deert mij niet.
De snijdende wind
Die ik, ondanks alles
Toch bemin
Want immers word ik onwijs vrolijk
Wanneer de winter begint