Sommige dingen,
zal je nooit meer vergeten.
Het zijn herrineringen,
uit het verleden,
Ze hebben een apart,
plaatsje gekregen.
Mooie herrineringen,
en minder mooie herrineringen.
Vrolijke dingen,
minder vrolijke dingen...
Ze zullen altijd bij je blijven.
Niemand kan,
je je herrineringen afpakken.
Ze zijn van jou,
horen bij jou leven.
Sommige dingen,
zal je nooit meer vergeten.
Herrineringen,
uit je verleden.
Die neem je met je mee,
heel je leven...