Ruzie wordt vaak veroorzaakt,
door kleine onozelen dingen
van een mug wordt er dan een oliefant gemaakt
en die dingen zijn juist,die ons zo raakt.
Zijn er ruzie's over incest,of andere dingen,
wordt dan niet angstig
maar laat je zeker nooit er toe dwingen.
Is de ruzie ontstaan door een ander,
waar je zelf geen schuld aan heeft
probeer dan toch te praten met elkander
Want soms duurt een ruzie veel te lang
maak het op tijd goed!
en bedenk dat niemand eewig leven kan.
Bij ieder gaat het wel eens mis
reik elkaar de hand voor het te laat is!!
Floortje