Ik zie je gedachten
in gouden weilanden
hoge koren
zonnebloemen stralen
zilver glinstert
op je gezicht
ben je aan het zoeken
voorbij het licht
Ik strek mijn armen
een waterval klettert
de enigste melodie
behalve die ene snik
ik niet bij je kan komen
verloor mijn wederik
proef ik het zilver
op mijn huid
het huilen van gemis