Het is zo fijn om liefde te voelen,
van de mensen om me heen.
Te voelen dat mensen van me houden,
Dat ze om me geven, al ben ik egoistisch en gemeen.
Op de momenten dat ik ze nodig heb,
zijn ze er voor mij.
Ze vrolijke me op en maken me blij.
Eigenlijk is dit gedicht voor mijn vriendinnetje,
Zij is de geen over wie ik het onder andere heb.
Wij zijn vrienden voor het leven,
Al heb ik haar nog veel liefde terug te geven...
Zij heeft het zoveel moeilijker,
en zij ziet zo sterk,
IK ben vaak zo jaloers op haar,
zij doet het zo goed,
Maar hoe ik er voor haar ben is niet hoe het zijn moet.
Zij heeft beter verdient,
Vooral in haar situatie,
Niet alleen haar vader, maar ook haar school en relatie.
Ze krijgt alles op het zelfde moment,
De bedoeling van een vriend is dat je er op zo'n moment bent.
NO NAME, ik hou van jou.
(sorry voor het slechte dichten)