Toen jij dat zei
Was ik echt geraakt
Een leven zonder jou
Nee, niet voor te stellen
Dat kan ik niet
Dat wil ik niet
Binnen in mij
Is het nu leeg
En elke keer
Bleven tranen komen
Bleef ik huilen
Want zonder jou kan ik niet
2 en half jaar niet gehuild
Niet met tranen over me wang
Maar toen
Voelde ik ze lopen over me wang
Dat je zoveel betekende
Wist ik niet
Zonder jou
Heeft voor mij niets zin
Dan wil ik niet
Maar maak je keuze
Ik hoop goed
Want weg is weg
En verdriet is verdriet
Kies mij,
Gaat door me hoofd
En ik huil
Maak je keuze
En onthoud
Ik hou echt
Alleen maar van jou.
Lisaa (L) Royy