Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
De weegschaal
Ik zie tenen
Kleine tenen
Langzame beweging
Schokkerig soms
Ik wil niet
Niet verdiend
We moeten lijden
We zullen het voelen
Mijn voet
Lichtjes op de rand
Niet verder
Verder wil het niet
Ik trek me terug
Geen hartslag
Ik spring
Geen aarzeling
Ik haat je
Kiezen nu
Maak je het af
Of wacht je op morgen
Spiegelbeeld
De laatste keer
Met bijde voeten
Volledig gewicht
Mijn hoofd buigt
Ik ben slecht geweest
Straf
Straf ga je krijgen
Reacties op dit gedicht
Deadeye Rose vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Amon
:
Maandag, oktober 22, 2007 18:25
en de zweep erover
Over dit gedicht
Auteur:
Deadeye Rose
Gecontroleerd door:
Innerchild
Gepubliceerd op:
22 oktober 2007
Thema's:
[Angst]
[Hoop]
[Teleurstelling]